Ніжин: батьки напилися і вчинили бійку, залишивши без догляду 2-місячне маля

 

 

 

 

Учора, 07 грудня, відбулося позачергове засідання виконкому, де було прийняте термінове рішення

Про негайне відібрання дитини та затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність відібрання малолітньої дитини.

Журналістам сайту Нежатин стали відомі подробиці, які передували цьому непростому рішенню:

Напередодні до служби у справах дітей ввірвався дзвінок з повідомленням від дільничого про те, що в одному з будинків Ніжина батьки вчинили бійку, а грудне немовля не втихаючи плаче.

Мобільна бригада в складі працівників служби у справах дітей та представників правоохоронних органів виїхала за вказаною адресою.

Батьки були у стані алкогольного сп’яніння. 2-місячне маля,  плакало, залишене без догляду.

Дитину вилучили у батьків, і вже наступного дня, згідно закону, було прийнято відповідне рішення про влаштування цієї дитинки до патронатної родини Ніжина.

У цій родині маля може перебувати до 6 місяців.

Далі – залежить від горе-батьків: якщо вони одумаються, немовля повернуть в родину. Якщо ні – на  дитину чекає дитячий будинок у Прилуках…

2-місячне малятко – це третя дитина в цій сім’ї. Двоє старших діток з батьками не живуть, їх забрала до себе бабуся з іншого міста… Мабуть, старшим теж жилося з рідними батьками несолодко…

Ми не можемо нікого засуджувати. Прохання: бережіть своїх дітей! Вони – найцінніше, що у нас є! Ніяке задоволення від алкоголю не варте того, щоб забувати про своїх дітей!

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь