Цього тижня на Ніжинщині можливий мокрий сніг

 

 

 

 

Внаслідок діяльності циклону з півночі та його атмосферних фронтів у спілці з низькою температурою повітря 24-25 жовтня у західних областях, у північній частині та на Вінниччині місцями можливий мокрий сніг із сильним вітром.

З початком тижня похолодання в Україні посилиться, слід чекати +9 +15 градусів на початку тижня, які зміняться до +7 +12 градусів. Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко. За її словами, вночі можна чекати від +4 +6 градусів до +1 +5 градусів, а можливо й до невеликих мінусів, повідомляє kanalukraina.

Цього тижня також буде хмарно і слід чекати на дощі. У середу та четвер будуть складні погодні умови – йтимуть дощі, штормовий вітер, температура теж буде невисокою вдень в межах +6+10 градусів, на Півдні та Сході до +12+15 градусів.

Найспокійнішим днем цього тижня буде 22 жовтня понеділок – температура повітря  становитиме +9+14 градусів, на Півдні до +17 градусів. Вівторок стане холоднішим, побільшає хмар та ймовірний невеликий дощ.

Утім синоптик заспокоїла та наприкінці прогнозу наголосила, що на вихідних погода нормалізується, буде сонячно та тепліше.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь