Ніжинські молодята Артем та Анна завітали до дітлахів з центру реабілітації та дарували подарунки

 

 

 

 

На весіллі прийнято дарувати подарунки молодятам. Але ніжинці Артем та Анна Курочкіни вирішили трохи змінити цю традицію.

У сонячну осінню суботу, в день свого весілля, вони відвідали з подарунками Ніжинський центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Крім іграшок, привезли вихованцям центру солодощі, повідомляє Ніжин Ньюз.

– Подарувати радість дітям нам запропонувала моя мама Світлана, – розповідає наречений Артем Курочкін. – Ідею підтримала і Аня. Тому ми попросили гостей замість квітів дарувати нам іграшки. Звичайно, квіти – це красиво, святково, але швидкоплинно. Два-три дні – й вони зів’януть, залишаться лише на фотознімках. Хоча нас вітали і квітами, і іграшками.

У центрі соціально-психологічної реабілітації перебувають діти, батьки яких потрапили у важкі життєві обставини. Візит молодят став для них приємною несподіванкою.

– Очі дітей світилися від радості. Це так зворушливо, – каже Аня. – Приємно, що ми подарували частинку свого щастя цим дітям і влаштували для них свято. Сподіваємося, що нашу ідею підтримають і інші молодята. Це ж в наших силах – зробити дітей трохи щасливішими.

Валерій Кичко, «Гарт» №44 (2900) від 1 листопада 2018

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь