День здоров’я в ніжинському садочку

 

 

 

 

«СТЕЖИНКАМИ ЗДОРОВ’Я МИ КРОКУЄМО!
ДО АЙБОЛИТА В ГОСТІ ПОМАНДРУЄМО !»
АБО ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»
Сьогодні у ДНЗ №13 «Берізка» був проведений незвичайний Тематичний День «Стежинками здоров’я ми крокуєм ! До Айболита в гості помандруєм !», який був спрямований на зміцнення здоров’я дітей, загартування, покращання фізичного розвитку та виховання у дошкільників прагнення бути здоровими, сильними, витривалими. Цією роботою був охоплений весь дитячий колектив.
На святково прикрашенному спортивному майданчику зібралася малеча, у них була велика можливість змагатися у швидкості і спритності,силі і витривалості, знаннях про культурно-гігієнічні навички. Діти грали в командних іграх-естафетах «Веселі автомобілі», «Швидкісний потяг». Долучилися до колективних ігор і командних змагань з водою «Морські перегони», «Спритний рибак». А скільки цікавих пошукових видів діяльності запропонував улюблений лікар Айболить ( медсестра Пірковська Я.Р.), що завітав із кицею Мусюнею і казковими звірятами . Як же сподобалися малечі велосипедні та самокатні гонки.
Це треба було бачити, поринувши у спортивно-пошукову діяльність з досвідченими педагогами.
Забезпечували малюкам активну рухову діяльність сьогодні інструктор з фізкультури Гавриляко Ю.В., Хорешко Н.В.,Христенко Т.М.,Федорова О.О., безліч вражень та незвичайних емоцій діти отримали від цього серпневого Тематичного Дня, бо гралися в улюблені рухливі ігри «Гуси-гуси», «У ведмедя у бору», «Кіт і миші», «Дід Панас», а по завершенню дійства його маленькі учасники отримали смачний «Фруктовий Мікс» від Лікаря Айболита.
Ох, і радісно було! А скільки позитивних незабутніх емоцій – і не перерахувати. Здоров’я вам, любі наші діти.

Наталія Примушко, завідувачка ДНЗ№13 “Берізка”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь