Чому не всі діти, які отримали абонемент, відвідують єдиний в Ніжині басейн?

 

 

 

 

У липні цього року в Ніжині відбулося святкове відкриття, після грандіозної реконструкції, єдиного в місті плавального басейну. Працює він на базі НВК №16 “Престиж”.

Та наразі є певні проблеми в його функціонуванні. Цю тему підняв на щотижневій оперативній нараді міський голова Анатолій Лінник.

Повідомляє сайт “Нежатин”

У начальника управління освіти Станіслава Крапив’янського він поцікавився на рахунок чуток, які поширюються містом, що басейн не працює.

Станіслав Миколайович ці чутки спростував та пояснив, що дійсно, басейн призупинив свою роботу на період шкільних канікул. Зроблено це було з метою проведення ретельнішої, ніж звичайно, фільтрації води, адже наразі басейном користується дуже багато дітей.

Окрім того, начальник управління освіти зазначив, що на обслуговування його функціонування йде багато витрат з бюджеті. А от з тих дітей, хто спочатку записувався на відвідування басейну, наразі його відвідують не всі, з різних причин. Тому, скоріш за все, списки будуть перескладатись, і записуватимуть на плавання інших школярів.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь