У Києві кілер випадково вбив 3-річну дитину

 

 

 

 

В українській столиці в результаті нападу на бізнесмена, депутата обласної ради загинула трирічна дитина. Про це повідомляє ТСН.

Вдень 1 грудня в центрі Києва невідомий вистрілив в автомобіль «Range Rover», потім швидко сів в «Lexus» і поїхав. Куля пробила скло біля водія-ресторатора і депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва, але вбила не його, а його сина, який сидів на задньому сидінні.

Трирічний Саша помер по дорозі в лікарню. За фактом вбивства порушено кримінальну справу за арт. 115 Кримінального кодексу України.

47-річний Соболєв походить з Донецької області. Йому належить ресторан «Маріо», біля якого і сталася стрілянина. Є депутатом Київської обласної ради, входить у фракцію «Солідарність» колишнього президента Петра Порошенка.

У Донецьку Соболєв був засновником великої продуктової мережі «Обжора», яку продав у 2007 році. Він є кандидатом економічних наук, був заступником мера Донецька, директором підприємства «Нафтогазмережі» і після заступником голови правління «Нафтогазу України», звідки пішов після приходу до влади Віктора Януковича. Після того зайнявся викладацькою діяльністю. Соболєв одружений, у нього було п’ятеро дітей – три сини і дві дочки. Вбили самого молодшого.

«Range Rover» 2013 випуску, на якому їхав Соболєв, офіційно належить компанії «ДонУкрПроектНІІ», засновником якої він сам і був. Це підприємство і ряд інших фірм, до яких мав безпосереднє відношення Соболєв, підозрюють у легалізації коштів, отриманих від ведення незаконного бізнесу в «ЛНР» і «ДНР».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь