Ремонт побутової техніки Samsung

Компанія Самсунг – один з найпопулярніших брендів побутової техніки. Південнокорейський концерн пропонує надійні: холодильники, кухонні плити, мікрохвильові печі, витяжки, посудомийні, пральні й сушильні машини. За інновації та стильний дизайн продукції Samsung вже понад 10 років поспіль отримує нагороди від престижної виставки CES.

Якщо одного прекрасного дня ваш побутовий прилад марки Самсунг вийде з ладу, загляньте на сайт https://m911.com.ua/, де можна швидко замовити профілактичні, діагностичні та ремонтні послуги. Онлайновий сервіс Мастер911 – це місце зустрічі клієнтів з технічними експертами. Налагоджений робочий процес дозволяє менеджерам швидко реагувати на дзвінки, дізнаватися проблему, погоджувати час і направляти за вказаною адресою фахівця, який з технікою Samsung на «ти».

Які прилади можна полагодити

Маркетплейс Master911 співпрацює з 4 000 досвідчених техніків, що закривають декілька десятків тисяч заявок на місяць. Клієнти економлять час і гроші на відсутності потреби в транспортуванні техніки до ремонтного цеху і назад. Майстер з практичними навичками в обслуговуванні протягом декількох годин або 1-2 днів з’являється на вашому порозі й під вашим наглядом відновлює прилад, замінюючи зношені компоненти оригінальними запчастинами Самсунг. Менеджер контролює весь процес від дзвінка до видачі гарантій на кожну надану послугу.

Труднощі ремонту пов’язані з ризиком косметичного пошкодження пристрою у вигляді подряпин, залишених на поверхні «чорної нержавіючої сталі». Фахівці, які співпрацюють з М911, дбайливо й акуратно поводяться з технікою Samsung. Багаторічний досвід, професійні інструменти і фірмові витратні матеріали дозволяють майстрам повертати до робочого стану техніку Самсунг прямо у вашому домі чи у іншому зручному місці.

  1. Ремонт посудомийних машин потрібен через інтенсивне використання, яке може обернутися течею, виходом з ладу цифрових елементів та іншими несправностями.
  2. Ремонт пральних машин стає затребуваним, коли виникає теча, прилад неприродньо шумить, не включається, не обертається або не забезпечує злив води.
  3. Ремонт холодильників необхідний, якщо пристрій некоректно працює, шумить, підтікає, не охолоджує.
  4. Ремонт плит, варильних поверхонь і духовок виконують, якщо нестабільно працюють пальники, не включається підсвічування, не зачиняються дверцята духовки і всередині нерівномірно розподіляється температура.
  5. Ремонт сушильних машин неминучий, якщо пристрій не включається або не вимикається, не нагрівається, погано сушить, видає гучні звуки.

Побутова техніка майже завжди значне домашнє капіталовкладення, тому перш ніж викинути старий пристрій, слід звернутися до професіоналів. Регулярне техобслуговування продовжить термін служби, а відновлення поверне до робочого стану техніку Samsung.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь