Ніжинська школа шукає директора (оновлено)

 

 

 

 

Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області оголошує конкурс на посаду директора Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10  Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Пише сайт “Нежатин

Нагадаємо, 30 серпня 2019 року в ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 пройшла педрада, на якій начальник управління Станіслав Крапив’янський представив в.о директора школи Сергія Никонця. також було наголошено, що через два місяці на конкурсній основі буде обрано директора закладу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ст. 10.

Проте, ніхто не подає документи на дане вакантне місце. Справа в тому, що Сергій Никонець немає відповідного стажу для даної посади (стаж педагогічної роботи не менше трьох років). Проте, за відгуками у соцмережах, а також думки від жителів Ніжина (вчителів, батьків, школярів) – Никонець достойна кандидатура директора школи. І як зазначили в управлінні освіти – не виключено, що в майбутньому саме він займатиме дану посаду, коли матиме стаж, відповідно до вимог. 

На сьогоднішній день, управління освіти надіслало відповідний лист-запит депутатській комісії з питань законності, з проханням визначити представника для формування конкурсної комісії, яка визначатиме кандидата на посаду директора даної школи.

 

Звучали різні думки та пропозиції. Пропонували депутатів Ніжинської міської ради Констянтина Смалія та Туник Олену. Олена Олександрівна зазначила, що це питання їй потрібно вивчити більш досконало, аби давати ствердну відповідь.

Зазначимо, що інформація про конкурс на посаду директора школи опубліковано на офіційному сайті ЗОШ №10 за посиланням (docs.google.com/document/d/183rIVYtRJU22fwoVd-h43DVu0Y0kDh-03TbuMKrVDLk/edit), де вказано наступні кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту»:

громадянин України;

вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста);

стаж педагогічної роботи не менше трьох років;

організаторські здібності;

фізичний і психічний стан особи не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Прізвище, ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти 

особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: – Кремез Тетяна Станіславівна, спеціаліст з кадрових питань Управлінні освіти; – (04631) 7-16-93; – tanya.kremez@gmail.com

 

Оксана Кравчук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь