Що змінилося з онлайн кредитами та де шукати безвідсоткові позики у вересні?

Карантин вносить свої корективи не тільки у життя українців, послаблюючи їх фінансове становище, але і б’є по багатьом бізнесам. Тому мікрофінансові організації (МФО) – не є винятком. Багато МФО були змушені відмінити дешеві онлайн кредити саме через ці труднощі.

Moneezy Україна зробили для вас коротку добірку тих МФО, в яких ви все ще можете оформити безвідсотковий кредит. Під безвідсотковим кредитом ми маємо на увазі стандартну ставку під 0,01% в день. Серед стандартних вимог до отримання онлайн кредиту: паспорт громадянина України, ІПН, банківська картка та наявність щомісячного доходу (при цьому підтверджувати працевлаштованість зовсім необов’язково). Сьогодні ми обрали 3 МФО, які пропонують безвідсоткові кредити онлайн у вересні – КачайГроші, Є Гроші та Moneyveo.

КачайГроші (Качай Гроші) співпрацюють з повнолітніми українцями від 18 років та пропонують онлайн позики від 500 до 15 тисяч гривень. Однак, якщо ви звернулися до КачайГроші вперше, то ви можете оформити до 10 тисяч гривень на строк до 30 днів під 0,01%. Сервіс КачайГроші працює з 8 до 20 в робочі дні та з 10 до 18 у вихідні та свята. Швидкість оформлення вашого першого онлайн кредиту приблизно 10 хвилин.

Є Гроші надають онлайн кредити українцям від 18 до 65 років, що дає можливість оформлювати заявки навіть студентам та пенсіонерам. Сума позик варується від  500 до 20 тисяч гривень строком до 30 днів. Проте, якщо ви хочете скористатися безвідсотковим кредитом, то в якості першого мікрокредиту для вас доступна сума до 7 тисяч гривень терміном до 30 днів. На відміну від першого МФО, сервіс Є Гроші надає свої послуги в режимі 24/7.

Moneyveo (манівео) співпрацюють з найбільшою віковою групою та видають онлайн кредити українцям від 18 до 92 років. В Moneyveo вам доступні позики на суму до 22 тисяч гривень терміном до 30 днів. Перша, безвідсоткова, позика можлива на суму до 17 тисяч гривень на той самий термін, до 30 днів.

Обирайте ваш наступний онлайн кредит з розумом та користуйтеся платформами по аналізу та підбору для вас позик. Це безкоштовно та ефективно. Всі описи МФО та деталі кредитуванні у кожній з них, що тільки допоможе вам обрати найвигідніший варіант.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь