Опитування: Ніжинські жінки про любов до своїх чоловіків (Фото)

 

 

 

 

7 листопадаДень чоловіків

Це свято популярне в країнах Східної Європи, де святкові заходи присвячені вшануванню ролі чоловіка в сім’ї та суспільстві. Всесвітній день чоловіка підтриманий низкою міжнародних організацій.

Журналісти «Нежатин» зробили опитування серед жінок.

Наше запитаннячко: Хто для мене мій чоловік (хлопець), і за що люблю його ?

І ось що вони розповіли

Детільніше – у матеріалі:

Інна Музиченко, працівник поліції

Питання дуже глибоке і не хотілося б відповідати на нього банально та пафосно, умисно добираючи найбільш “ванільних” слів про шалене кохання із безсмертних творів світових класиків. Скажу як є. Для мене мій чоловік, у першу чергу, найкращий друг! Незважаючи на те, що характери і темпераменти маємо різні (навіть кардинально різні) між нами є те, що називається “взаємопорозуміння” та “підтримка”. Для мене це запорука щасливого спільного життя. Він знає всі мої слабкості і не робить із цього трагедій. Він приймає мене такою як є і не вимагає нічого у собі змінювати. Це, насправді, дуже важливо, адже кожна людина – особистість. Я вдячна йому за те, що він приймає мою особистість, а я повністю приймаю його. Він дуже хороший і добрий. Він уважний і чуйний. Він ніжний і ласкавий. З усіх життєвих негараздів ми завжди виходимо тримаючись за руки бо він, як справжній чоловік, ще і мудрий та розсудливий, а значить вміє заспокоїти і завжди знайти правильні, влучні слова або прийняти вірне рішення. А ще я безмежно вдячна йому за нашу донечку! Якби абсолютна Любов могла мати якесь матеріальне втілення, то це точно була б вона – наша Вікторія! Я люблю свого чоловіка тому…., що просто люблю. І не може бути цьому пояснення, адже ми лише люди, а люди не все можуть пояснити словами,….але, на щастя, можуть відчувати! Я відчуваю!)

Ніжинка Ольга Скороход

Мій чоловік для мене опора та підтримка. Знаємо ми один одного давно, але свій вибір зробили у дорослому житті. І я ні хвилинки не жалкую про це! Я зрозуміла, що таке чоловіче плече, кохана людина поруч. Та, якщо мені заново треба було б зробити свій вибір, я не задумуючись зробила б його на твою користь, коханий! ТИ для мене найкращий на всій планеті!

Людмила Крутько, артистка драмтеатру

Я думаю, що кожна жінка мріє про ідеального чоловіка, ніжного і турботливого. Але, чомусь, рідко дружини розповідають про почуття гумору і позитивні емоції, які є в родині. Свого чоловіка полюбила за те, що з ним завжди весело, навіть, якщо сміятися зовсім не хочеться. Він – мій друг, рідна моя душа. У нас багато спільних інтересів, тому є завжди про що поговорити і помовчати також.

 

Галина  Арвахі, президент фітнес- центру “Позитив”

Ніколи не замислювалась, як можна описати свої почуття до коханого чоловіка. Спробую почати. Жінка, яка, поза всяким сумнівом, може зізнатися в коханні не тільки чоловіку, але й передусім собі, по-справжньому щаслива. За роки подружнього життя зрозуміла просту істину: кохання між чоловіком та дружиною або є, і його потрібно берегти й зміцнювати, або ж згасло, і з цим нічого вже не вдієш. Я кохаю свого чоловіка, і це наша з ним спільна заслуга! Адже якими б сильними були почуття жінки до чоловіка, коханням їх можна назвати лише тоді, коли вони взаємні. Ні, я його не возвеличую, я просто кохаю. Кохаю з усіма його перевагами й недоліками, тому що він уже давно став частиною мене. Ми з чоловіком багато в чому схожі, і багато в чому різні, але це не заважає нам бути щасливими. Тому що поняття «міцна родина» в нас однакове, сімейні цінності в нас спільні, і плани на життя теж одні на двох.

Ольна Євланова, психолог

В моей жизни были провалы и глыбы горя, Но с шестого класса нравился тихий мальчишка за соседней партой до завороженности. После настоящего, красивого первого свидания в ресторане, через двадцать лет после окончания школы, притяжение стало понятно разговорчивым на ночи и дни… Годы. Ощущение «мы вместе» до тёплых мурашек и ночных икот от хихиканий. Желание прожить долгую и счастливую жизнь, поддерживая тебя так, как ты меня, Чтобы продолжать то, о чем я и не знала ни в школе, ни в университете… Что так бывает. Люблю тебя! И чувствую каждый день Вместе

Далi буде! В любом случае #РесурсПодНосом мы вместе

Ніжинка Аня Бойко

Мій чоловік для мене- віра в гарне, щасливе майбутнє. Мій чоловік для мене – усе! Ні, не тому, що я його боготворю, – я просто кохаю його з усіма його перевагами й вадами, бо він давно вже став частиною мене. Я кохаю свого чоловіка! Справді щаслива та жінка, що може зізнатися в цьому не лише своєму чоловікові, а й собі самій. Я, мабуть, народилася «під щасливою зіркою», бо вже котрий рік щоранку прокидаюся в обіймах людини, яку я кохаю і яка кохає мене. Мій чоловік для мене – це не просто кохана людина, а набагато більше. Я кохаю свого чоловіка, і це назавжди. В усякому разі я цього хочу. Ну як можна розлюбити людину, що думає, як ти, відчуває те саме, що й ти. У нас спільні, чудові мрії, які ми разом втілюємо в життя. Спільні бажання, прагнення, життєві ідеали. Він підтримує мене і в усьому мені допомагає. Він вірний, добрий, чуйний, терплячий, трохи “дитячий”, веселий, жартівливий. Розуміє мене з півслова, довіряє та ідеально доповнює мене у всьому. Валічок- це людина за спину якої можна сховатись. Він споріднена душа, з якою ніколи не відчуваєш себе самотньою. Валічок – чудовий тато, прекрасний син, і ніжний та люблячий чоловік. Так, я впевнена – це в нас назавжди. Інакше й не може бути. Адже ми разом створили чудову, щасливу, дружню сім’ю. Дякую Богу, що він дав мені зустріти саме тебе!

Юлія Полінчик та її чоловік Максим

Мій чоловік –  це світло в моїх очах, моє натхнення, міцна, а інколи лагідна підтримка. Завжди надійна опора. За ним, як за кам’яною стіною – нічого не страшно. Мій чоловік – це сердечний, вірний друг за яким хочеться йти❤

Я вірю і знаю, що ми досягнемо великого успіху і зможемо подолати всі складнощі життя, бо разом – ми сила! Мій чоловік для мене – це чоловік моєї мрії. Я щаслива поряд із ним.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь