Не бійтеся змерзнути: у Ніжині відкрито пункт обігріву

 

 

 

 

У Ніжині відкрито пункт обігріву! Поліцейські Чернігівщини забезпечують правопорядок та надають допомогу у пунктах обігріву.

На Чернігівщині розгорнули мережу пунктів обігріву на період ускладнення погодних умов. Поліція активізувала надання допомоги та всебічної підтримки громадянам, особливо незахищеним верствам населення. Повідомляє сайт Національної Поліції cn.npu.gov.ua.

У всіх районах області запрацювали 329 пунктів обігріву. Вони розміщені переважно в медичних закладах, адміністративних установах та біля складних ділянок автодоріг.
Поліцейські Чернігівщини забезпечують дотримання правопорядку на всіх пунктах обігріву, за потреби надають необхідну допомогу та поліцейське піклування громадянам.
 АДРЕСИ СТАЦІОНАРНИХ ПУНКТІВ ОБІГРІВУ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВИ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ НА САЙТІ CN.NPU.GOV.UA, А У НІЖИНІ ПУНКТ ОБІГРІВУ ЗНАХОДИТЬСЯ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ВОКЗАЛІ СТАНЦІЇ НІЖИН ПО ВУЛИЦІ ВОКЗАЛЬНА, 8Б.

 

Раніше ми писали: Гарна новина для “мерзляків”: у Ніжині думають про пункти обігріву

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Микола Чуйко журналістам “Нежатин” повідомив, що наразі пункт обігріву відкрито на вулиці Вокзальна, що ж стосується тимчасових пунктів (наметів), то їх  розташування можливе в центральній чатинці Ніжина, а саме – на території базарної площі біля річки Остер. Обслуговувати їх буде пожежна частина №16, коли зимова температура повітря знизиться до загрозливої позначки. Тимчасовий намет буде обігріватися буржуйкою, також пункт обігріву буде забезпечений одноразовим посудом, засобами індивідуального захисту та предметами першої необхідності.

“Наразі температура повітря дозволяє не встановлювати тимчасовий пункт обігрвіву, причому потрібно враховувати і карантинні заходи, аби не нести небезпеку зараження” – підкреслив Микола Чуйко.

Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь