В одному з чернігівських ліцеїв працівник вдарив учня: хлопця прооперували

 

 

 

 

17-річного вихованця Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою вдарив кулаком помічник вихователя. Хлопця пізніше шпиталізували та прооперували, видаливши пошкоджений орган. Про це Суспільному повідомила прокурор, відповідальний за зв’язки з громадськістю, Ірина Абдужабарова.

За її словами, інцидент стався ще 18 лютого, але мати хлопчика звернулася до поліції вчора, 2 березня.

За фактом завдання тілесних ушкоджень ліцеїсту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 – умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій.

Як повідомив в коментарі Суспільному в.о. начальника Чернігівського ліцею з посиленою фізичною підготовкою Євген Казанін, доки йде розслідування, службової перевірки в закладі не проводять. Батьки ліцеїста до навчального закладу зі скаргою не зверталися.

«Є кримінальне провадження, до нас звернулися слідчі. Вони не роз’яснили суть цього кримінального провадження, просили надати перелік документів, характеристику і т.д. Більше звернень офіційних до ліцею не було. Ні від мами, ні від тата».

Суспільне також готове вислухати сторону батьків хлопчика, щоб достеменно дізнатися про обставини інциденту.

За даними джерел Суспільного стало відомо, що хлопцю видалили селезінку.

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь