Коли у Ніжинській лікарні завершиться “Велике будівництво” ?

 

 

 

 

У Ніжинській міській лікарні перенавантаження усього ліжкового фонду: 155 ліжок виведено з обігу, в зв’язку з реконструкцію приймального відділення , у рамках програми “Велике будівництво”. Про це сьогодні, 15 березня на оперативній нараді при міському голові повідомив генеральний директор Ніжинської лікарні Олександр Костирко.

Пише сайт “Нежатин

Ремонт планували завершити до кінця березня, проте підрядник не встигає це зробити у встановлений строк.

Як зазачив Олександр Костирко, причини затримки будівництва можуть бути різні:  підрядника перевіряє держаудит, проєктувальник виконував корегування проєкту і є частина робіт, які залежать від погодних умов, кім того на будівництві працює невелика кількість працівників. Він повідомив, що роботи повинні завершити до червня місяця.

Також він повідомив, що лікарня вже отримала комп’ютерний томограф, вартість якого майже 19 млн грн, УЗД-апарат преміумкласу,а також очікується постачання цифрового рентген-апарату.

Враховуючи все вищесказане, заступник міського голови Ірина Грозенко наголосила на необхідності підготувати припис виковнавцю даних робіт за недотримання терміну їх завершення.

Фото з архіву

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь