Ніжинці об’єднуються в Києві в одну команду земляків: приєднуйтеся

 

 

 

 

Як багато з нас лишили рідний Ніжин в пошуках кращої долі – подалі від рідних, близьких людей та друзів? Прихистком для багатьох стала столиця України – Київ, де найбільший вибір робочих місць і саме перспективи в їх пошуку спонукали багатьох.
Але знайшовши роботу й нове життя, більшість не знайшли підтримку серед оточення, друзів і людей, на яких тут можна покластись у будь-якій ситуації.

Цього місяця все змінюється і ніжинці об’єднуються в Києві в одну єдину, велику команду земляків. “Ніжинське земляцтво” в Києві має багато цілей, але переслідує одну мету – об’єднати людей, які народилися, навчались чи працювали в Ніжині й переїхали зараз до Києва по тим, чи іншим причинам. І таких – не багато, не мало, за останні роки, більше ніж 30 000.

Вам потрібна допомога в бізнесі, не можете вирішити питання з роботою, комунальні проблеми не вирішити самотужки – ці проблеми та ряд інших можна вирішити разом. У багатьох є ідеї та проєкти, котрі хотілось би втілити в Києві, але нема підтримки – тут також допоможуть земляки-однодумці з такими ж інтересами. Потрібна підтримка у вирішенні питання чи навпаки є можливість протягнути руку помочі своїм у чужому місті – участь у “Ніжинському землячестві” для цього є чудовою можливістю.

Це далеко не весь перелік того, у чому планує об’єднуватись “Ніжинське земляцтво” в Києві. Організовуватимуться спільні форуми, зустрічі, заходи, на яких ніжинці можуть поділитись своїм досвідом, концепціями. планами, залучити один одного до цікавих і різноманітних соціальних чи бізнесових проєктів. Про це можна багато писати, але краще дізнатись, безпосередньо, вже під час самого спілкування.

Зазначимо, що в Києві вже 25 років діє “Чернігівське земляцтво” структуроване за районним принципом. Відтепер, як вже вказано вище, діє Ніжинський осередок.

Якщо маєте бажання приєднатись до своїх земляків у столиці, підписуйтесь на нашу сторінку у ФБ.

Джерело: vkorin.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь