Скільки можна?.. Зі станцій для ремонту велосипедів украли інструменти

 

 

 

 

Дуже прикро, коли люди не цінують те, що для них роблять. Сумно визнавати, що деякі представники громади обмежені в своєму культурному вихованні, яке дозволяє їм нищити громадське майно, або присвоювати його собі…

Про що ми? Про те, що не встигли ремонтні станції, встановлені кілька днів тому, прослужити людям, як хтось уже доклав зусиль, аби все зіпсувати…

Нагадуємо: не так давно у Ніжині, біля закладів, які надають соціальні послуги, а також у центрі села Кунашівка було встановлено велостоянки.  А минулого тижня було встановлено станції для ремонту велосипедів. Одна з них розташовується в центрі міста, біля дитячої бібліотеки, інша – в центрі села Кунашівка, поруч із сільською радою.

Здавалось би, все для людей: відтак кожен мешканець може підкачати колесо та зробити швидке технічне обслуговування свого двоколісного.
Зазначимо, що реалізовано це за фінансової підтримки Ніжинської міської ради та програми DOBRE.
 Втім, уже вчора, 11 жовтня, було виявлено, що в місті Ніжині та Кунашівці уже не вистачає інструментів для обслуговування велосипедів: хтось варварськи відкусив їх кусачками.
З приводу цього начальник сектору інвестиційного розвитку м. Ніжина Тетяна Плетньова зазначає:
“Як виявлялося, деякі мешканці нашої громади не готові до покращення умов проживання та інфраструктури… Вчора вранці було виявлено, що варварським шляхом були вкрадені інструменти для технічного обслуговування велосипедів з ремонтних станцій. Це і в центрі міста, і  в селі Кунашівка.
На жаль, такі приклади вандалізму та низької культури деяких ніжинців трапляються дедалі частіше, і речі, які стали звичними та користуються попитом в країнах Європи та світу, у нас сприймаються неоднозначно.
Звертаємося до усіх мешканців громади , яким хочеться жити у комфортному місті:  все ж таки потрібно з повагою ставитися до майна та берегти навколишню красу”.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь