Новий керівник Ніжинської поліції Андрій Водолазкін: “Найкраща оцінка роботи поліції – довіра людей”

 

 

 

 

Наказом начальника Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимира Нідзельського тимчасове виконання обов’язків начальника Ніжинського районного відділу поліції покладено на полковника поліції Андрія Водолазкіна.

Нового керівника особовому складу представили сьогодні, 22 лютого.

РАНІШЕ МИ ПИСАЛИ: У Ніжинської поліції – новий керівник

У інтерв’ю місцевим ЗМІ Андрій Іванович заявив про відкритість та готовність співпрацювати з громадою.

Андрій Водолазкін – досвідчений поліцейський, у цій сфері працює вже 23-й рік. Має дві вищі освіти – юридичну та економічну. За час служби працював у різних структурних підрозділах поліції: дільничним інспектором поліції, в карному розшуку, має чималий досвід роботи на керівних посадах. Перед призначенням у Ніжин очолював Новгород-Сіверський районний відділ поліції.

Новий керівник заявив, що докладе максимум зусиль задля підтримання стабільної обстановки та безпеки на Ніжинщині.

“Я не поділяю поліцейських на технічний персонал, або тиловий, – підкреслив Андрій Водолазкін. – Якщо одягнув погони, маєш забезпечувати громадський спокій, правопорядок та  безпеку.

  • Андрію Івановичу, чи хотіли б Ви щось змінити в роботі Ніжинського відділу поліції?
  • У моєму підкорядкуванні – 450 осіб. Насамперед хочу запевнити, що в разі надзвичайних ситуацій – все буде добре. Працюватимемо над тим, щоб стояти на варті безпеки громадян Ніжинської громади.

Для мене принципово  в моїй роботі правоохоронця – це  ліквідація організованих груп, які можуть здійснювати продаж та розповсюдження наркотичних засобів.

  • У Ніжині уже не перший рік діє система відеоспостереження за програмою «Безпечне місто». Цьогоріч у міському бюджеті заклали 1,5 млн грн на реалізацію проекту для встановлення камер відеоспостереження…
  • Так, це ефективна програма. На сьогодні в межах міста працює понад 70 відеокамер, цього року цю систему буде ще доукомплектовано. Чим більше камер буде встановлено, тим більше ми перекриємо виїздів з міста, будемо бачити місця скупчення громадян і т. п. Кошти, зазначені вище, плануємо використати для облаштування камер відеоспостереження в центрі міста, на центральних вулицях та площі, де відбуваються масові заходи, задля контролю за оперативною обстановкою.

Зазначу: завдяки відеоспостереженню в Ніжині було розкрито близько 40-50 відсотків порушень.

А найголовніше в роботі правоохоронця – працювати так, щоб люди йому довіряли. Це – один із пріоритетів у моїй роботі.

Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь