Сьогодні Ніжин прощається з двома Героями, Романом та Андрієм…

 

 

 

 

29 липня Ніжин прощатиметься з двома Героями, нашими захисниками, яких вбила безжальна та підступна росія.

Прощання з старшим солдатом Хніпелем Романом Юрійовичем, який загинув в середині квітня в Маріуполі на ПрАТ МК Азовсталь відбудеться 29 липня о 12.00 в церкві Всіх Святих.

Народився хлопець 20.08.1993 р в м. Ніжин. Закінчив ЗОШ №10 та гімназію №3. Після 8-го класу пішов навчатися до училища №35, а потім вступив до Ніжинського агро-технічного інституту, закінчивши його на відмінно.Близько року працював в місцевому супермаркеті.Згодом пішов служити до армії в нацгвардію м. Запоріжжя, де і залишився за контрактом.Був направлений під Маріуполь, а з початком війни – в Маріуполь на Азовсталь.

Залишились в нашого героя батько, мати і молодший брат.

Прощання з солдатом Близнюком Андрієм Петровичем, який загинув 22.07.2022 в результаті ракетного обстрілу в м. Апостолово Дніпропетровської області відбудеться 29 липня о 10.00 в церкві Всіх Святих.

Народився хлопець 10.10.1979 р в м. Ніжин. Закінчив ЗОШ №13.Після закінчення 11-го класу вступив до місцевого училища №35, де вивчився на водія. Потім пішов до армії, служив під Одесою. По закінченню служби вступив до Ніжинського агро-технічного інституту, здобув спеціальність інженер. Деякий час працював в Києві за спеціальністю.Чотири останні роки сім’я проживала в Ірпіні, де придбала житло, яке дуже постраждало під час окупації.

Сім’ю Андрій вивіз на Західну Україну, а сам пішов записуватись до ТО, але його не взяли, бо вже набрано було достатньо людей. Згодом пішов добровольцем в Наддвірнянський військомат, звідки був направлений до Новояворівського полігону, а звідти вже в Апостолово Дніпропетровської області.

В Андрія залишились дружина, син, сестра, мама та 82-річна бабуся.

Щирі співчуття родинам та всім близьким… Вічна пам’ять героям…

Олександр Кодола

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь