Переселенці продовжують знайомитися з історією нашого древнього міста

 

 

 

 

Відділ «Музей історії Ніжина» Ніжинського краєзнавчого музею імені І. Спаського продовжує працювати на благо нашої громади, надаючи безкоштовні послуги для внутрішньо переміщених осіб.

На сьогодні в Ніжині налічується понад 2 тис. нових мешканців, які в зв’язку з воєнними діями знайшли прихисток у нашому затишному містечку.

За останній місяць відбулися екскурсії історичним середмістям Ніжина для вимушених переселенців з Лозової та Слобожанського Харківської області, Сєвєродонецьку Луганської області, Маріуполя та Бахмута Донецької області.

Знайомство з історією древнього міста, його характером, атмосферою та краєвидами – це нові враження та емоції, які позитивно впливають на морально-психологічний стан кожного з нас.


Ваші відгуки нас мотивують: «Хоч і живу в Ніжині не один рік, але багато дізналась для себе нового завдяки Oksana Stepanova та https://www.facebook.com/MuseumSpaskogo Дякуємо за цікаву, захопливу екскурсію історичною частиною міста
P.S в гості приїхав до мене товариш Serhii Danchenko це була його перша велика веломандрівка (Борзна-Ніжин-Борзна), і як історик за спеціальністю та професією оцінив і був також захоплений екскурсією »
Запрошуємо всіх, хто цікавиться історією нашого краю, до екскурсій древнім Ніжином.
Телефони для довідок: 0977595019 (Роман) та 0984981496 (Оксана)

Ніжинський краєзнавчий музей імені Спаського.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь