Смертельна ДТП на Ніжинщині: водія, який втік з місця пригоди, затримано

 

 

 

 

Співробітники Ніжинського районного відділу поліції вирахували автівку, водій якої на смерть збив велосипедиста і зник з місця події.

Автомобіль зловмисника вилучено, водія затримано.

Сьогодні вночі в Бахмачі на узбіччі дороги було виявлено тіло місцевого мешканця. Поліцейські відразу звернули увагу на тілесні ушкодження у потерпілого, характерні для ДТП. Поряд із загиблим правоохоронці виявили понівечений велосипед.

Отже, водій невідомої автівки не зупинився, щоб надати допомогу збитому чоловіку, а втік з місця злочину.

На місце пригоди прибув слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту. Завдяки злагодженій роботі поліцейським вдалося встановити прикмети автомобіля. Орієнтування одразу було направлено усім найближчим нарядам поліції. І це дало свій результат.

Поліція відшукала зловмисника та помістила до ізолятора тимчасового тримання. За фактом злочину відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами ще на три роки.

Поліція Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь