Протягом тижня 64 ніжинці розпивали спиртне в громадських місцях

 

 

 

 

Протягом минулого тижня (з 12 по 18 вересня 2022 року) поліцією отримано 262 повідомлень громадян (що становить 37 викликів на добу), з яких по 23 розпочато кримінальні провадження. Серед яких по 1 – збут наркотиків, службові злочини, підробка документів, надання пропозиції, обіцянки неправомірної вигоди службовій особі, по 2 факти спричинення легких тілесних  ушкоджень, незаконне поводження з вогнепальною зброєю, 6 шахрайств та 6 фактів вчинення крадіжок.

За звітний період виявлено 249 адміністративних правопорушень (що становить 35 порушень на добу), з яких 43 %  – це порушення ПДР. Задокументовано 10 фактів керування т/з у стані сп’яніння. 22 водії керували транспортними засобами не маючи документів на керування, чи не маючи права керувати певним видом транспорту. На минулому тижні зафіксовано 3 ДТП, в результаті яких пошкоджено автомобілі. 21 адмінматеріал складено відносно порушників-пішоходів.

За тиждень маємо 3 адміністративні матеріали за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб та 1 факт дрібного хуліганства.

64 особи було виявлено за розпиттям алкоголю у громадських місцях та появою у громадських місцях у п’яному вигляді, з яких 16 вчинили дане порушення повторно протягом року.

На 1-у особу складено адміністративні матеріали за невиконання законного розпорядження працівника поліції.

Також протягом минулого тижня складено 12 адміністративних матеріалів за вчинення домашнього насилля.

Щодо порушень на заборону торгівлі алкогольними напоями, то протягом минулого тижня складено 2 адміністративні матеріали по ст. 156 КУпАП (за продаж алкогольних напоїв у час обмежень визначених законодавчо).

За інформацією Ніжинського відділу поліції

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь