Доцента НДУ нагороджено Премією імені Георгія Вороного

 

 

 

 

За підсумками спільного онлайн-засідання Колегії Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації та постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери 21 вересня 2022 року визначено переможців обласної Премії імені Софії Русової та обласної Премії імені Георгія Вороного.

28 вересня 2022 року о 10:00 відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня працівників освіти та вручення обласних премій.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняноїнауки та сумлінну працю в галузі вищої освіти Чернігівщини обласною Премією імені Георгія Вороного нагороджено доцента кафедри інформаційних технологій, фізико-математичних та економічних наук Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Людмилу Юріївну Мельничук.

Вітаємо Людмилу Юріївну з отриманням заслуженої нагороди, що є підтвердженням високих професійних якостей та навичок.

Зичимо Вам невичерпної енергії, оптимізму та натхнення у Вашій роботі, наснаги в майбутніх наукових пошуках, успішної реалізації професійних і життєвих планів. Дякуємо за величезний багаж знань, досвід, ентузіазм та наполегливість. Душевного Вам спокою, світлої надії, миру та добробуту!..

ndu.edu.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь