КП “ВУКГ”: несподіванки не буде, ми готові до зимового прибирання Ніжина!

 

 

 

 

Майже два місяці відділяють нас від календарної зими. Ця пора року є прекрасною, чудовою та красивою, але зима приносить не лише приємний білий сніг та потріскування від морозу під ногами, а й несе в собі ряд небезпек. Безперечно, снігові пейзажі з великою кількістю снігу милують око, але не в таких місцях, де сніг заважає пересуватись дорогами чи тротуарами.  Також, немалі неприємності чекають нас на дорогах та тротуарах, що перетворюються при морозній погоді у суцільну ковзанку.

Прибирання снігу, посипання проїзної частини міста та тротуарів сумішшю проти ожеледиці є дуже важливими та актуальними аспектами благоустрою будь-якого міста взимку, і наше місто не є виключенням.

Починаючи з першого виникнення ожеледиці та снігу, працівники, водії та, безпосередньо, вся спецтехніка комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» переходять в режим оперативного чергування, яке включає в себе стеження за станом дорожнього покриття та реагування задля швидкого очищення автомобільних та пішохідних доріг міста. В разі потреби  виконується посипання доріг піщано-соляною сумішшю проти ожеледиці.

Щоб уникнути небезпечних ситуацій пов’язаних з ризиком підвищеного травматизму, дорожньо-транспортних пригод та інших негараздів, що трапляються взимку, комунальне підприємство «ВУКГ» зробило все можливе, щоб зима не захопила наше місто зненацька, і щоб сезон зимового прибирання Ніжина розпочався вчасно.

Керівництвом комунального підприємства “ВУКГ”, а саме: начальником Володимиром Шпаком та першим заступником Олександром Павлюком, проведено інспекцію всього автопарку спецтехніки на предмет готовності до зимового сезону та надано доручення провести всі необхідні профілактичні роботи. Також, створено спеціальний резерв паливно-мастильних матеріалів на випадок якихось непередбачуваних ситуацій.

Зі свого боку, начальником підрозділу утримання парків та скверів Ярославом Біланом проінспектовано стан та роботу засобів малої механізації, за допомогою якої прибиральники та працівники з благоустрою будуть працювати взимку на тротуарах, алеях, пішохідних переходах тощо. У арсеналі їх будуть бензинові снігово-прибиральні, підмітальні машини та повітродувки.

Для якісного прибирання снігу та обробки проїзної частини та тротуарів і алей у арсеналі КП “ВУКГ” є повністю готові: 5 тракторів, 2 автогрейдери, екскаватор, бульдозер, дорожня комбінована машина з різним навісним обладнанням, дорожні щітки, 5 вантажних автомобілів та багато спеціалізованих засобів малої механізації для прибиральників.

Для планомірного та швидкого прибирання снігу і усування ожеледиці КП “ВУКГ” має піщано-соляну суміш, пісок, бішофіт.

Тож городянам залишається тільки дочекатися справжньої зими та насолоджуватись всією красою цієї прекрасної пори року, а також якісною роботою працівників комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”.

Джерело: unenizh.org.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь