Пара військових одружились на фронті у День захисників України. Фото

 

 

 

 

Українська захисниця, снайперка з позивним «українська Жанна Д’Арк» Євгенія Емеральд вийшла заміж.

Обранцем Євгенії став військовий Євген Стипанюк, з яким Емеральд познайомилася на війні. Закохані сказали одне одному «так» у День захисників та захисниць, який Україна святкувала 14 жовтня.

Сьогодні я стала офіційно дружиною військового. Це відбулося на передовій і нас розписав генерал ЗСУ. Ідеальнішого весілля я і уявити не могла! Це особливий день – дуже багато свят. Хочу привітати всіх захисників і захисниць. Слава Героям! Також я вітаю свого коханого, бо сьогодні його день народження. Тепер він точно ніколи не забуде дату свого весілля. Ех. Саме так. Скромно, швидко, серед військових. Таки завербували снайперку“,- прокоментувала фото Євгенія.


Зазначимо, що на війну Євгенія Емеральд пішла 6,5 місяців тому. Захисниця закінчила військову кафедру при університеті, в якому здобувала юридичну освіту. Коли Емеральд випустилася, вона отримала звання офіцера запасу молодшого лейтенанта.

Втім, не так давно Євгенія з зони бойових дій повернулася до Києва – причиною тому стала її вагітність:

Коли я дізналася, що я вагітна, я дуже сильно розплакалася. Перші два місяці вагітності я взагалі нікому не казала – ані чоловіку, ані командирам. Я продовжувала брати участь у бойових діях“, – розповіла Емеральд у сюжеті для “Сніданку з 1+1”.

Як зізналася Євгенія, зараз вона продовжує свою службу і, повернувшись до столиці, залишається на службі в полку “Київ”.

ТСН

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь