Масове отруєння собак на Ніжинщині

 

 

 

 

У соцмережах шириться інформація та світлини щодо отруєння вуличних собак у м. Бахмач, повідомляє Бахмацька міська рада.

Офіційно повідомляємо, що комунальні служби та структурні підрозділи міськради не мають жодного відношення до отруєння тварин. Тож безпідставні звинувачення та образи є недопустимими і мають підлягати такому ж покаранню, як і незаконні дії.

У міській раді додали, що проект регулювання чисельності безпритульних тварин реалізовується у Бахмачі шляхом співпраці з лікарем-ветеринаром Олексієм Баграновським, волонтерами та небайдужими жителями міста у рамках відповідної Програми.

Програма діяла, і її результати були дійсно помітні та відчутні – на вулицях з’явилися тварини з бирочками, у вигляді кліпси жовтого кольору, на вухах. Це значить, що тварина пройшла стерилізацію, має щеплення проти сказу, а також є менш агресивною.”

До того ж міською радою придбано камери відеоспостереження, зображення з яких має використовуватися правоохоронними органами і у таких випадках зокрема.

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь