Ніжин зібрав фуру допомоги для деокупованої Херсонщини

 

 

 

 

Три фури з продуктами, медикаментами і буржуйками зібрали жителі Чернігівщини. І це вже друга поїздка чернігівських волонтерів у Херсон. Першу вони здійснили на третій день після деокупації, про це пише Суспільне.

Продукти, медикаменти і буржуйки: жителі Чернігівщини зібрали 70 тонн гуманітарної допомоги для Херсонщини

Разом зібрали три фури, перша фура в Чернігові. Друга в Покровській церкві у Ніжині зараз завантажується, а третя фура завантажується у чернігівського фермера з Рябців із Ріпкинської ОТГ“, — сказав директор фонду “Іскра добра” Ігор Кукобко.

За його словами, зібрали перші необхідні речі від тиску, болю, тому що у людей зовсім нічого немає.

Три фури допомоги для жителів Херсонщини жителі Чернігівщини зібрали за три дні. Продукти повезуть як у Херсон, так і в села регіону, які деокупували.

За 2-2,5 дні ми зібрали майже 10 тонн різної допомоги. Це морква, буряк, картопля, консервація, горіхи і все те, що є у людей. Вони діляться з жителями Херсону“, — розповів волонтер Сергій Дудченко.

Ніжинська картопля для Херсона. Перегрузили ми сьогодні “фуру” (тон 25) і ще все не забрали. З любов’ю зібрані продукти поїхали на Херсонщину. Дякую всім небайдужим. Буде ще одна поїздка, тому що залишилося багато!” – пише настоятель ніжинської Покровської церкви Михаїл Якубів.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Фото: Суспільне та Михаїл Якубів

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь