Про наболіле Захисників та їх близьких!

 

 

 

 

Ніжинка Світлана Охріменко, чоловік якої зараз захищає нашу країну від ворога, вилила в соцмережах крик своєї душі:

“Про наболіле! Не про світло і холод, а ЗАХИСНИКІВ, які охороняють нашу область. Про ВЧ 7331, бригада 119 батальйон 165, рота 2!

ВОНИ ГОЛОДНІ, ГОЛІ І БОСІ!

Зимову форму не отримали більшість! Дехто купили за свої кошти, як і літню. Багато питань до командирів як військової частини вцілому так і до молодшого командного складу. Ви будете займатись забезпеченням як належить чи працюватимете над махінаціями з тендерами, збагачуватиметеся за державний кошт та ігноруватимете потреби особового складу?

Як розуміти таке ставлення та таку позицію?! Не забувайте “кому война, а кому мать родная” це російська приказка! Тут в Україні, де відстоюють свої права та свободи зі зброєю, де добровільно ідуть і воюють за нашу Державність вона “не прокотить”! І не подумайте загнобити хлопців за правду! Вони відкрились! І якщо щось станеться хоч з одним із них громадськість зрозуміє звідки дує вітер! Ми всі розуміємо і знаємо, що армію левовою часткою забезпечує держава! А на конкретному прикладі виходить, що хлопці можуть покластися лише на себе та волонтерів! Як так!?

Для тих, хто думає, що військові багато заробляють: вони купують авто для бойових завдань,заправляють і утримують самі! Це зимовий тижневий раціон на 8 чоловік!!!! А влітку їм наділяли варену ковбасу строк придатності якої був до 03.23. З чого вона зроблена?

А ще до хлопців відверто відносяться як до “затичок”,які підготують все, а на готове прийдуть інші, потім вони на новому місці знову підготують І воювати першими підуть. А на їх обжиту територію прийдуть більш “удачливі” ДО ХЛОПЦІВ ВІДНОСЯТЬСЯ ЯК ДО М’ЯСА! А це ЛЮДИ! СЕРЕД НИХ ВЕТЕРАНИ АТО І АФГАНІСТАНУ. Це не М’ЯСО! ЦЕ ТІ, ХТО УМІЮТЬ ВОЮВАТИ і ПІШЛИ ЗАХИЩАТИ НАС У ПЕРШІ ГОДИНИ ВІЙНИ!

Якщо наші хлопці настільки непотрібні що їх так ігнорує керівництво, то може нехай шукають інших? Ще раз повторюю, хлопці не М’ЯСО І НЕ ЗАТИЧКИ! Хлопці не жаліються!!!! Питання до командирів!Нас цікавить за що вони воюють? За Україну і її народ! Працюють на що!?? На який результат?!! НА ПОВАГУ і ВІДДАНІСТЬ ОСОБОВОГО СКЛАДУ!!! ЧИ НА ВЛАСНУ ВИГОДУ ТА ЛИЧКИ!!!??? До публікації були пости в соцмережах і в одній із груп був коментар що все сказано надто м’яко… Так занадто м’яко і толерантно! Бо ж війна і я ні в якому разі не хочу розхитувати ситуацію! Але ж ми не росія!!! Ми ж цінуємо наших ЗАХИСНИКІВ! Ми ж не думаємо що ” мамкі еще нарожают”! Ми цінуємо і поважаємо кожного воїна! І вимагаємо такої ж поваги від їх керівництва! Ще раз повторюю вони не ЗАТИЧКИ і Не М’ЯСО! Вони НАШІ ЧОЛОВІКИ, БАТЬКИ ТА СИНИ! Вони наші ЗАХИСНИКИ!!! І ми вимагаємо ПОВАГИ!”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Про наболіле Захисників та їх близьких!

  1. Стосовно форми, то її видали , але з запізненням.
    Їжу видають так як потрібно, і навіть не все встигаємо з’їсти, і трохи накоплюється з часом, то не треба брехати, і лити воду в очі. Якщо люди прийшли служити , і бухають, то отримайте відповідне ставлення до себе. Чому на фото , у людини червоний шеврон? Не знаючи значення його, носить гордо!?

Залишити відповідь