Рік Чорного Водяного Кролика: все про символ 2023 року

 

 

 

 

Із початком повномасштабного вторгнення більшість українців живе одним днем і не будує планів. Така особливість нинішнього часу. Між тим, поступово наближаємося до завершення цього календарного року та настання нового.

Прийдешній 2023 рік буде не високосний, у ньому 365 днів, тож, відповідно, в лютому цього року – 28 днів.

За східним календарем символом нового року буде Чорний Водяний Кролик.

Астрологи кажуть, що кролик – ласкава, ніжна та спокійна тваринка, тому, ймовірніше, 2023 рік буде доволі спокійним і гармонійним, порівняно з драматичним роком Тигра. Кролики мають тихий норов, тож допоможуть заспокоїтися, відпочити та з новими силами іти до реалізації звершень, чого дуже хочеться всім українцям.

Водночас астрологи застерігають, що зазвичай роки Кролика наповнені непередбачуваними подіями та карколомними поворотами. Підлаштуватися до ритму 2023-го буде важко, адже стихія Води провокуватиме мінливість. Успіх Чорний Кролик принесе ініціативним людям, тож просто плисти за течією — не найкращий варіант у прийдешньому році. Кролик любить тих, хто знає, чого хоче, і не сидить склавши руки.

А ще Кролик — романтик, мрійник і максималіст у коханні. Сім’я для нього має велике значення. Домочадці житимуть комфортно поруч із таким господарем або господинею дому.

Коли почнеться рік Чорного Водяного Кролика у 2023 році

За східним календарем Новий рік настане 22 січня 2023 року. До слова, для китайців настане не 2023 рік, а 4721. Дата початку року за східним календарем щороку змінюється, адже пов’язана з місячним циклом. Наприклад, рік Тигра, який зараз триває, розпочався 1 лютого 2022 року.

Характеристика людей, народжених у рік Кролика

Ті, хто народився у рік Кролика, зазвичай сентиментальні та консервативні люди. Завоювати їхню прихильність можна, показавши свою прихильність до традицій, до дотримання законів і насторожене ставлення до ризикованих проєктів.

Також вони завжди переймаються думкою навколишніх. Найкраща професія для людей, народжених у рік Кролика, – дипломати. Вони легко знаходять спільну мову з усіма та вміють вирішувати складні проблеми за столом переговорів.

Святковий стіл

Головне правило – жодної кролятини. Як травоїдна тварина він оцінить зелень, тому салати з капустою та морквою – обов’язкові «гості» серед новорічних страв. Між тим, від м’яса відмовлятися не варто, доречними будуть страви з індичкою, куркою, свининою.

Одяг

Оскільки символ 2023 року — Чорний Водяний Кролик, зустрічати Новий рік можна у чорних, синіх, блакитних, фіолетових, рожевих і червоних кольорах.

Як правильно зустрічати 2023 рік

Найкраще зустрічати 2023-й у колі сім’ї – тихо, пристойно та спокійно. До того ж нинішній час – не найкращий період для гучних святкувань і особливо салютів.

А ще в Новорічну ніч головне – не забути загадати бажання. Воно в українців нині єдине – про найскоріший мир і нашу Перемогу!

Челайн

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь