Ніжинська бібліотека запрошує на зустріч з відомою музиканткою

 

 

 

 

Ви граєте на музичному інструменті чи пишете музику? А чи знали ви, що музичні навички можна монетизувати, а оточення та фанати можуть підтримувати вас фінансово не лише купуючи квитки на концерт та мерч? Хочете довідатися більше?
Ніжинська міська центральна бібліотека запрошує на зустріч «Як заробляти музикою?» із Анастасією Войтюк (#BANDURAGIRL) – музиканткою, керівницею організації Unbeaten Path, що втілює проєкти в галузі культури, освіти та музики, засновницею школи музичного менеджменту та маркетингу Music Up, співзасновницею краудфандингової платформи YoKu, фронтвумен гурту Troye Zillia. Та просто людиною, яка любить грати на бандурі й співати.
На зустрічі Анастасія розповість:
📣 як заробляти своєю творчістю: найпопулярніші онлайн-майданчики та методи заробітку;
📣 що таке краудфандинг та як скласти план по залученню коштів від фанатської підтримки;
📣 як запустити свій гурт під час війни й обмеження концертної діяльності;
📣 які кроки варто зробити молодим гуртам та яких «граблів» уникати.
📆: 19 грудня 2022 р. ⏱: 15:00 – 17:00
📬: Ніжинська центральна міська бібліотека (м. Ніжин, пл. М. Заньковецької, 8)
Зустріч відбудеться в онлайн та оффлайн форматах, тобто ви можете фізично прийти в бібліотеку, або приєднатись на зустріч через платформу ZOOM.
Щоб стати учасником зустрічі з Анастасією Войтюк, просимо заповнити реєстраційну форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJZtMwFAcC5K2j5aVetj8lCVCYGmeuRcmqf9naN5Tudx1mTg/viewform
Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасники.
Зустріч проводиться в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.

Наталія Пономаренко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь