Чи можна скачати Паріматч на девайс та як це зробити

Parimatch — відомий беттінговий оператор, представництва якого працюють в багатьох країнах. На інтернет-ресурсах компанії можна зробити ставки на спорт, пограти в казино, спробувати інші цікаві розваги. Для мобільних користувачів створено зручну адаптовану версію сайту під браузери девайсів. Охочим скачати Паріматч на телефон чи планшет пропонують додаток для Android та iOS. Щоправда, завантажити його поки що можна тільки на міжнародному порталі. На українському сайті ПМ програма наразі відсутня. Співробітники служби підтримки запевняють, що вона з’явиться вже найближчим часом.

Інсталяція версій для обох операційних систем мало чим відрізняється, за винятком одного моменту. Файл для  iOS знаходиться в магазині App Store, звідки його можна безкоштовно завантажити після переходу за посиланням з офіційного сайту. Додаток для Android відсутній в Google Play, тому треба додатково дати системі смартфона або планшета дозвіл на встановлення невідомої програми. В іншому процедура однакова:

  1. Зайти на міжнародний сайт букмекера parimatch.com в браузері мобільного (при вході з ПК можна отримати посилання для телефону через QR-код).

  2. Відкрити меню та зайти на сторінку «Мобільні додатки».

  3. Скачати в Паріматчі або магазині App Store інсталяційний файл.

  4. Розпочати встановлення програми.

  5. Дозволити обробку інформації, яку запитує система.

  6. Відкрити додаток по завершенні інсталяції, авторизуватися чи зареєструватися.

При наявності робочого акаунту можна увійти до нього через звичні логін і пароль. Відкривати новий обліковий запис у додатку, коли вже є персональний кабінет на сайті, суворо заборонено.

Реєстрація Парі Матч: основна інформація

Компанія Parimatch є легальним букмекером з ліцензією КРАІЛ, тому вимоги до гравців тут дещо вищі, ніж на сайтах з міжнародними дозволами. Грати у закладі можна тільки з 21 року, при цьому клієнт повинен підтвердити, що раніше не мав проблем з азартними іграми на гроші. Сама реєстрація Парі Матч не потребує багато зусиль. Для початку потрібно заповнити невелику форму, вказавши:

  • адресу електронної пошти;

  • номер мобільного телефону;

  • пароль;

  • згоду з правилами закладу.

Можна повідомити цю інформацію пізніше, зареєструвавшись за допомогою акаунту Google. У такому випадку процедура займає лічені секунди. Після входу до особистого кабінету потрібно заповнити обов’язкові поля у розділі «Персональні дані» та пройти верифікацію. Поки цього не буде зроблено, реєстрацію в Парі Матч не можна вважати завершеною.

Підтвердити особу пропонують декількома способами. Клієнти українських банків можуть надати доступ до своєї особистої інформації (BankID, ПриватБанк, Монобанк). Мають таку змогу й користувачі додатка «Дія». Також можна пройти верифікацію, завантаживши фото документів та зробивши відеоселфі.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь