На Ніжинщині виявили три випадки браконьєрства у лісах

 

 

 

 

У лісах Ніжинщини виявили випадки браконьєрства, повідомляє ДП «Ніжинське лісове господарство».

Через повномасштабну війну росії проти України, полювання на період воєнного стану заборонено по всій території України.

Тому з метою охорони мисливського фонду рейдові бригади лісгоспу проводять патрулювання мисливських угідь. В ході проведення рейдів протягом останнього місяця було зафіксовано 3 випадки браконьєрства в лісових масивах лісгоспу та складено адміністративні протоколи. Також було випадки браконьєрства виявлено і на території інших мисливських господарств.

Таких зловмисників не зупиняють штрафи і досить часто їм вдається уникнути заслуженого покарання. Працівники державної лісової охорони вкрай стурбовані таким ставленням людей до заборони полювання. Адже в Україні війна і сьогодні як ніколи населення стривожене через вибухи та постріли.

ДП «Ніжинське лісове господарство» наголошує, що патрулювання мисливських угідь буде продовжуватись в посиленому режимі, а всі порушники будуть притягнуті до відповідальності!

Нагадуємо, що за браконьєрство українським законодавством передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь