Друзі з Німеччини здійснили бажання ніжинських дітей. Фото

 

 

 

 

Новорічне свято – родом з дитинства. Саме тому воно таке добре і світле, сповнене надій та чудес. А в ці часи, які ми нині переживаємо, нам всім потрібні позитивні емоції, особливо діткам. Цілий заряд позитиву від здійснення мрій отримали сьогодні вихованці Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Повідомляє Нежатин.

Так склалося, що ці хлопчики та дівчатка з різних причин перебувають у складних життєвих обставинах. У кожного з них є мрії… Ось ця усміхнена дівчинка з блакитними очима хоче знайти під ялинкою велику яскраву ляльку, а чорняний хлопчик – скейт та шолом. Сьогоднішній день запам’ятається дітям надовго, адже до них завітало справжнє новорічне диво: вони отримали все, про що мріяли! Та ще звідки – подарунки приїхали до Ніжина з самої Німеччини!

У цього дива є передісторія:

Ще в листопаді цього року, депутат міської ради Сергій Охонько, перебуваючи з робочим візитом в Германії, домовився з Сергію Плютою, власником школи танців, про втілення в життя акції “Українським дітям – подарунки з Германії до новорічних свят”.

19 грудня кожен із вихованців центру написав листа Святому Миколаю, де чесно розповів про свої мрії. Потім ці листи поїхали до Німеччини, де відреагували на кожен…

У Ніжині дійство організувала начальник відділу у справах сім’ї та молоді Наталія Березка.

А в Германії Сергій Плюта звернувся до вихованців своєї школи танців, вони радо відгукнулися і виконали бажання, написані дітками з Ніжина до Святого Миколая. Сергій Плюта привіз подарунки в Україну, передав їх, а сьогодні, в передноворіччя, в святковій атмосфері, в пишно прикрашеній святковій залі центру, Сергій Охонько та Наталія Березка омріяне вручили діткам. Приємно: кожен подарунок було підписано адресно!

Дітки по черзі виходили за яскравими пакунками. В дитячих оченятах світилися іскорки радості, нотки здивування та не сходили посмішки з обличчя. Діти розказували вірші й бажали всім мирного неба й перемоги.

А потім – бо цікавість ще не можна було втамувати! – просто в залі розгортали подарунки. А там… Все, про що просили в листах. Радості не було меж!

Сьогоднішнє дійство і вся ця акція – не обмежується лише подарунками діткам, це ще один крок до об’єднання спільних зусиль всіх націй навколо України, це підтримка нашої держави серед інших народів світу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь