Кращі компактні смартфони, які ще можна купити

Великі смартфони давно домінують на ринку, але деякі користувачі віддають перевагу компактним моделям. Проблема лише в тому, що виробники відмовляються випускати гаджети з маленькою діагоналлю. Ми зібрали варіанти, які все ще можна купити.

Samsung Galaxy Z Flip 3 — інноваційний флагман

Розкладний формфактор відрізняє пристрій від більшості невеликих телефонів Android. Його основний 6,7-дюймовий екран має частоту оновлення 120 Гц, що ідеально підходить для ігор. А завдяки яскравості 1200 кд/м² екран досить яскравий, щоб працювати в сонячні дні та не здаватися тьмяним.

На зовнішній стороні передбачений 1,9-дюймовий дисплей, на нього можна встановити віджети для сповіщень про погоду, підрахунку кроків і керування музикою. Чипсет Qualcomm Snapdragon 888 та 8 ГБ оперативної пам’яті забезпечують стабільну продуктивність.

Модель оснащена склом Gorilla Glass Victus, що захищає телефон від подряпин. Додатковий захист забезпечує водонепроникність, сертифікована за стандартом IPX8. Це означає, що смартфон може витримати занурення у воду протягом години на глибині одного метра.

В інтернет-магазині Eldorado.ua ви знайдете мобільний телефон смартфон та інші пристрої, а ціна буде вигідною. Розділ фільтрів дасть змогу впорядкувати гаджети за характеристиками та легко знайти модель з оптимальними характеристиками.

Google Pixel 5 — доступний камерофон

Компактний корпус та преміальний дизайн — характеристики, які роблять Google Pixel 5 відмінним вибором. Його тонкі рамки та заокруглені краї приємно відчуваються в руках, забезпечують максимальний комфорт під час перегляду вебсторінок або набору тексту.

Що стосується візуального досвіду, то 6-дюймовий OLED-дисплей відповідає за передачу зображення. Якщо ви любите робити селфі, режим портретного знімання на «фронталку» стане приємним доповненням. Ви можете налаштувати розташування світла, що істотно впливає на кінцевий результат. Подвійна задня камера впорається зі складним освітленням і «видає» якісне зображення в темних сценах.

Sony Xperia 5 III — продуктивний «малюк»

Якщо ви шукаєте високу продуктивність у корпусі невеликого розміру, Sony Xperia 5 III — гідний вибір. Гаджет виділяється чипсетом Snapdragon 888 та 8 ГБ оперативної пам’яті. Таке поєднання забезпечує стабільну потужність, необхідну для роботи з будь-якими завданнями, чи то вимогливі ігри, чи то редагування додатків.

Потрійна камера з чотирма універсальними об’єктивами допоможе вам розширити творчі навички фотографування. Ще одна важлива функція — режим відстеження в кадрі, який дає змогу тримати об’єкти, що швидко рухаються, у фокусі та зводить до мінімуму ймовірність змазування.

Скло Corning Gorilla Glass 6, що захищає дисплей, витримує падіння з висоти до 1,6 метра на тверду поверхню. Скляна задня панель також стійка до подряпин, вона надовго збереже чистий зовнішній вигляд.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь