Як вибрати відповідну букмекерську контору

 

 

 

 

Сфера беттінга зростає, дуже стрімко зростає. З одного боку, це добре, адже користувачі та беттери отримують більше можливостей. З іншого боку, ринок повнюється нечесними компаніями і БК, які працюють без ліцензії, швидко закриваються, заморожують виплати гравцям, а потім зникають. Як із цим боротися? Незважаючи на спроби блокувати таких «учасників ринку», неліцензійні БК усі з’являються.

Щоб не потрапити в шахрайську контору, краще вміти перевіряти наявні на їхню якість і надійність. Як це зробити? Розберемося в цьому питанні та розповімо, як вибрати якісний сервіс, https://gg205.bet/uk-ua/, на що звернути увагу при знайомстві з новим майданчиком і як убезпечити себе.

Алгоритм підбору букмекера для ставок CS:GO

Так як нас цікавить надійна БК, де є розділ кіберспортивних дисциплін, то варто починати по порядку.

  1. Перейдіть на сайти та подивіться, що саме пропонує БК своїм клієнтам. У розділі «кіберспорт» можуть бути різні дисципліни, а ось головною – CS:GO може не виявитися. Не варто витрачати час на реєстрацію та верифікацію, а наперед усе оцінити.
  2. Оцініть доступність сервісу у вашому регіоні. Та незважаючи на те, що чесні БК працюють за ліцензією (яку не так просто і дешево отримати, та й часу потрібно чимало) вони все одно потрапляють під блокування локальних провайдерів. Усе це через недосконалість законодавств. Переконайтеся, що БК доступна в будь-який час, має дзеркала.
  3. Цінуйте варіанти реєстрації та верифікації. Заздалегідь ознайомтеся із форматом верифікації користувача. Це необхідна процедура, щоб уникнути шахраїв та мультиакаунтів з боку клієнтів контор. Для верифікації потрібні документи певного зразка, ознайомтеся із зразками заздалегідь і відскануйте або зробіть фото. Надійна БК матиме інструкцію або приклади, як робити правильно фото.
  4. Фінансовий аспект. Потрібно подивитися на доступні валюти, адже подвійна чи потрійна конвертація клієнтам не вигідна. Оцініть умови поповнення депозиту на БК. Методи поповнення рахунку мають бути зручними та доступними для вас та вашого регіону: від пластикових карток Visa, MasterCard, до криптовалют та цифрових гаманців. Прочитайте уважно всі умови виведення коштів, перевірте наявність моментальних висновків та комісії.
  5. Ліцензія – гарант надійності. Несумлінні букмекери можуть її підробити або не показувати інформацію про її стан, приховувати номер, терміни дії. У більшості БК відомості про ліцензію знаходяться у нижній частині сайту. Там же буде вказано номер та термін дії. Будь-який користувач може перевірити актуальність та законність ліцензії. Саме вона гарантує захищеність беттера, його активів та персональних даних.
  6. Бонуси Часто букмекер пропонує бонусну програму як для новачків, так і беттерів зі стажем. Оцініть її, подивіться умови відіграшу, терміни та інші характеристики.
  7. Оцінка пропозицій щодо ставок: які варіанти є, чи є можливість робити розпис, ставити на лайв гри. Все залежить від того, що ви шукаєте. Ставки їх коефіцієнти повинні повністю вас задовольнити.

Вибирайте лише перевірені БК. Тоді ставки приноситимуть не лише задоволення, а й прибуток.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь