Врятувати життя: у Ніжині пройшов важливий тренінг. Фото

 

 

 

 

Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоров’я дуже важливий, завдяки йому медики можуть постійно вдосконалювати свої знання та вміння й використовувати, застосовуючи власний досвід, у поліпшенні надання медичної допомоги своїм пацієнтам.

Повідомляє Нежатин.

З метою вдосконалення цих навичок Комунальне некомерційне підприємство «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» днями було проведено тренінг для працівників та всіх охочих по наданню невідкладної допомоги серцево-легеневої реанімації.

Пам’ятаймо: під час зупинки дихання та серця вкрай важливо розпочати реанімаційні міроприємства негайно, щоб врятувати життя!

Тому такі навчання проводяться в КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» регулярно, щоб кожен знав свій алгоритм дій і працював злагоджено і ефективно.

У допомозі стає і сучасне обладнання. Всі 9 амбулаторій закладу наближені до своїх декларантів та оснащені дефібриляторами та мішками Амбу (Мішок Амбу – зручне і безпечне рішення для швидкого відновлення дихання), тому в разі необхідності буде надана кваліфікована медична допомога.

І – важливе нагадування: не будьте байдужими, якщо бачите, що людині десь стало зле! Не проходьте повз! У таких ситуаціях важлива кожна секунда!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь