У росії неспокійно: вночі падали безпілотники, а вдень закрили повітряний простір

 

 

 

 

У російських Бєлгородській, Брянській областях і Краснодарському краї протягом ночі падали безпілотники.

Губернатор Бєлгородської області Вʼячеслав Гладков заявив, що в самому Бєлгороді знайшли уламки трьох безпілотних літальних апаратів. Постраждалих немає, але є руйнування: десь вибито вікна, десь незначно пошкоджено автомобілі.

Очільник Брянської області Олександр Богомаз повідомив, що над Суражським районом збили «український дрон», постраждалих і пошкоджень немає.

У Краснодарському краї в місті Туапсе вночі сталися вибухи з подальшою пожежею на нафтозаводі «Роснєфті». За даними журналістів, нафтобазу атакували щонайменше два безпілотники, начинені вибухівкою. Вони нібито впали за 100 метрів від нафтосховища. У навколишніх будинках вибило вікна.

Крім цього, в Адигеї зафіксували падіння невідомого літального обʼєкта, можливо, теж дрона.

Після цього вранці 28 лютого у Санкт-Петербурзі закрили повітряний простір, а місцевий аеропорт «Пулково» перестав приймати літаки — над містом помітили «непізнаний літаючий обʼєкт». Через це в повітря підняли винищувачи, а цивільні рейси перейшли в «зону очікування». Видання «Фонтанка» повідомляє, що обʼєкт зафіксували за 160—200 кілометрів від Санкт-Петербургу.

Також вранці 28 лютого в деяких регіонах росії по радіо та ТБ знову пролунали повітряна тривога і попередження про загрозу ракетного удару. Повідомлення почули жителі Підмосковʼя, Ленінградської, Воронезької, Бєлгородської областей та Пермського краю. У МНС заявили про злам серверів радіостанцій та телеканалів.

Бабель

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь