25 тис грн на потреби ЗСУ зібрав носівський гурт “Кредо”

 

 

 

 

Двадцять тисяч гривень на потреби воїнів Збройних Сил України зібрав носівський гурт «Кредо» в ході благодійного концерту-«спортзальчику», який молоді  музиканти минулої суботи провели в залі носівського фітнес-клубу «NOSIFF».

Повідомляє Нежатин.

Вартість вхідного квитка як донат для ЗСУ  починалася  від ста гривень. І хоч замість крісел глядачі, а зібралася тут більше сімдесяти носівчан віком від чотирьох до сімдесяти років – зручно вмощувалися на карематах, вдягнувши на ноги бахіли. Незадоволених не було, навпаки, багато хто з шанувальників творчості цього гурту, залюбки підспівував з виконавцями  улюблені пісні.

Впродовж усього концерту учасники гурту виконали  двадцять композицій. Ще одну  додатково,  так би мовити, «на біс» вирішили «продати» – за її виконання глядачі задонатили аж дві тисяч гривень.

За словами самих музикантів, організація цього благодійного концерту-«спортзальчику» дала їм можливість не тільки закрити збір коштів на придбання тепловізора для наших земляків, бійців 214-го батальйону, які наразі воюють на Бахмутському напрямку (ціна питання була майже 60 тисяч гривень), а й вже розпочати новий.Загалом же за час своєї волонтерської концертної діяльності учасники гурту «Кредо» вже встигли надонатити  для наших земляків-захисників майже п’ятсот тисяч гривень.

Й вони не втомлюються це робити, виступаючи у залах, організовуючи вуличні концерти на площах та у скверах  свого й сусідніх міст, словом, використовують будь-яку, навіть найменшу нагоду не просто представити власну виконавську майстерність, а зібрати якнайбільше донатів для підтримки носівчан на передовій.

А ще – не перестають дякувати всім, хто підтримує їхні збори й робить добрі справи разом з ними.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь