Носівська громада підтримує сім’ї своїх захисників

У Носівській громаді розробили та затвердили Програму соціальної підтримки на 2023-2025 роки,  в якій, зокрема, особливої уваги було відведено підтримці учасників АТО/ООС, які потребують лікування чи перебувають у складних життєвих обставинах.

Цим документом задекларовано надання фінансової допомоги сім’ям військовослужбовців, які віддали своє життя, захищаючи нашу землю від російських окупантів.

Зокрема, це одноразова допомога в сумі п’ятнадцяти тисяч гривень. Крім того, для членів сімей загиблих або померлих військовослужбовців, які брали участь  в АТО/ООС та у відсічі  військової агресії  російської федерації проти України Програмою передбачено також надання періодичної (раз на два роки) допомоги в сумі десять тисяч гривень.

Звісно, ніщо не може порівнятися з втратою у цій війні найрідніших людей – дітей, чоловіків, батьків, але підтримувати такі родини хоча б матеріально – це обов’язок живих перед тими, хто віддав найдорожче – власне життя за свою рідну землю, за наше мирне та спокійне майбутнє.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь