На Чернігівщині дівчина врятувала трьох цуценят, яких закопали в землю

 

 

 

 

У Прилуках, що на Чернігівщині, Ганна Половинка врятувала трьох цуценят, із закопаного в землю рюкзака. Тепер дівчина шукає їм нових власників.

Ганна 18 січня 2023 року вигулювала свого п’ятирічного стаффордширського тер’єра Вольфа на околиці Прилук. Помітила дивну поведінку свого собаки.

На Чернігівщині дівчина врятувала трьох цуценят, яких закопали в землю

Ганна з Вольфом. ФОТО: Суспільне Чернігів

“Десь о 15:00 я пішла гуляти з собакою. Він почав себе нехарактерно вести – такий стривожений був, рив землю. Потім почула скавуління кота чи собаки, я ще на той момент не розуміла. Подумала, що це якась тварина, якій потрібна ветеринарна допомога. Почала шукати, що ж там сталося, але побачила свіжу розриту землю, закидану листям, і зрозуміла, що маємо таку знахідку”.

У заритому в землю і закритому рюкзаку був зав’язаний пакет. В ньому дівчина побачила п’ятеро цуценят. Двоє були вже мертві. Трьох новонародженими вона забрала додому.

За словами дівчини, тоді була мінусова температура. Разом з чоловіком, Ганна розпочала виходжувати цуценят.

На Чернігівщині дівчина врятувала трьох цуценят, яких закопали в землю

Врятовані цуценята у Ганни вдома. ФОТО: Суспільне Чернігів

Дівчина переконана, якби тоді не знайшла і не відкопала з землі цуценят, вони б загинули. Вчинок людини, яка так вчинила із беззахисними істотами, називає жахливим.

“Коти та собаки – це друзі перш за все, і таке поводження, звісно неприпустиме. Кошти за стерилізацію вони неспівмірні із тими стражданнями, які потім будуть мати безпритульні тварини або ті, які загинули. І таке поводження толерувати звісно не можна – ніяких закопаних чи потоплених. Або шукати їм нові домівки, або стерилізувати”.

Детальніше про цю історію — дивіться у сюжеті:

Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь