“Вільна – це місце краси, любові, щастя та радості для жінки”: у Ніжині відбулось відкриття простору для жінок. Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 6 березня, у Ніжині відбулось відкриття дружнього до жінок та дівчат простору «Вільна», яке зібрало безліч сильних, яскравих та талановитих людей прекрасної статі.

Зокрема, на відкритті пройшла художня виставка вихованець «Університету третього віку» під керівництвом народної майстрині Ніни Кущенко:

«Творчість – це віра в себе, найкоротший шлях до подолання негативу. Ця виставка картин, дівчаток поважного віку від 60 до 85+ років, є прикладом цієї віри.»

«Вільна» – це безпечиний простір для жінок, де вони почуватимуться спокійно і захищено, проводитимуть дозвілля у виключно дівочому колективі, отримають інформаційну підтримку щодо послуг і сервісів, пов`язаних з протидією гендерно зумовленому насильству.

Немає опису.

Діяльність простору здійснюється спільно з ГО «Інноваційні соціальні рішення» за фінансової підтримки американського народу (USAID).

«Я дуже тішусь, що наша Ніжинська громада була обрана для реалізації цього проекту. Тішусь, що жінки громади матимуть можливість надихнутись, взяти участь у майстер-класах, отримати допомогу в питаннях соціального захисту, психології. «Вільна» – це місце краси, любові, щастя та радості для жінки.» – розповідає куратор ніжинського простору Ганна Бондаренко.

Проект «Вільна» у Ніжині починає свою діяльність 8 березня за адресою вул. Б. Хмельницького, 27, усі зустрічі та заняття – безкоштовні, зареєструватись можна в телеграм каналі «Вільна» за посиланням: https://t.me/VilnaNizhyn.

Немає опису.

Дарина Кузнєцова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь