П’яний житель Ніжинщини кричав на вокзалі про замінування потяга

 

 

 

 

Співробітники відділення поліції №1 (Бахмач) Ніжинського райвідділу поліції оперативно встановили та затримали чоловіка, який вчора ввечері невдало пожартував про закладання міни у потяг.

Учора близько 20:30 години на службу “102” надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції “Бахмач-пасажирський” про те, що невідомий чоловік кричав на станції, нібито потяг заміновано.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В результаті перевірки інформація щодо «замінування» об’єкта не підтвердилась. В ході огляду потягу, а також приміщення станції не виявлено жодних вибухонебезпечних предметів.

Поліція встановила особу зловмисника. 34-річний мешканець Бахмача перебував у стані алкогольного сп’яніння та пояснити свої дії не зміг. Жодних вибухонебезпечних предметів у нього при собі не було.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху), що карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.Триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь