Ніжинщина знову прощатиметься з одним із своїх синів

 

 

 

 

На щиті повертається у рідне село Олександр Іванович Шевченко.

Олександр народився 16 вересня 1979 року в с. Григорівка, закінчив місцеву школу, потім навчався у Конотопському професійно-технічному училищі, де здобув професію електрика.

Спочатку працював у рідному селі у сільськогосподарському підприємстві ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка», потім у Вагонному депо в м. Бахмач, останнім часом був таксистом. У пам’яті колег та друзів він назавжди залишився сміливим, щирим, доброзичливим та чуйним.

Війна – явище безжальне, ворог – підлий і ненависний…

З перших днів повномасштабного вторгнення Олександр увійшов до складу добровольчого загону самооборони Бахмацької міської територіальної громади.

Виконуючи бойове завдання поблизу с. Шевченкове разом із Миколою Бабіним, Олегом Олійником та іншими, був поранений і захоплений ворогом у полон. Пізніше – закатований рашистськими загарбниками до смерті.

Нещодавно був здійснений обмін тілами загиблих, і сьогодні наш Герой назавжди повертається додому.

Прощання з Шевченком Олександром Івановичем відбудеться завтра, 22 квітня, о 12.00 за адресою: с. Григорівка, вул. Слобода, 45.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблого Героя. Низько схиляємо голови у скорботі та доземній шані його пам’яті.

Бахмацька міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь