У Ніжині відбувся мега-захід з висаджування дерев. Фото

 

 

 

 

Про це повідомляє депутат міської ради, радник міського голови Сергій Охонько:

🌳🇺🇦Дякуємо всім активістам, хто приєднався до реалізації міжнародногоекологічного проєкту «Озеленення Планети» акції «1 мільйон дерев життя».

Сьогодні провели мега-захід висадження дерев в Ніжині, разом з багатотисячною командою озеленювачів по всій Україні 🌳🌳🌳.

Всього висаджено було близько 500 дерев. 🇺🇦🤗Метою цієї доброї справи було не тільки озеленення, а й збір коштів на дрони для ЗСУ. Дружня команда ніжинців сьогодні була в складі волонтерів, молодіжного центру , муніципальної варти, стоматполіклініки , міської ради та багато інших організацій міста.🤝🇺🇦🤝🌳🤝

Узяв участь у висадці захисник Бахмута Максим Удовенко та активну участь прийняли представники ніжинської поліції. Також приєдналися до нас студенти та викладачі Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв, які реалізовують проєкт «ECO_Driver».

Дякуємо за підтримку в організації і висадці Ганні Крисюк, міському голові Кодолі Олександру, Павлюку Олександру, Наталії Довгаль та колективу КП ВУКГ.

https://secure.wayforpay.com/donate/1000drones…

Збираємо Ваші донати на Дрони для наших захисників та захисниць 👆Дякуємо за підтримку 💙💛Важливо розуміти, що один дрон може врятувати життя цілої роти 🙏🚀“.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь