«Квітневі викрутаси» «Кришталевого черевичка» на ніжинській сцені

 

 

 

 

Сцена… Таке солодке й магічне слово не тільки для митців-професіоналів, а для всіх творчо обдарованих людей. На жаль, з відомих причин – спочатку через пандемію, затим через військові дії, пов’язані з російською агресією, самодіяльним творчим колективам свою участь  у багатьох мистецьких фестивалях та конкурсах довелося обмежити, у кращому випадку,  онлайн виступами. А де ж той драйв, де цілком закономірні хвилювання, де схвальні, а, може, й критичні оцінки журі? Зрештою, де оплески та овації вдячної глядацької аудиторії?..

І ось, нарешті, цей зоряний час настав – минулої суботи після річної перерви учасники  народного художнього колективу, хореографічного ансамблю «Кришталевий черевичок» Носівського ліцею №1 взяли участь у   Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Квітневі викрутаси», що минулої суботи проходив на великій сцені в Ніжині.

І не просто виступили, а виступили майстерно, за що отримали заслужені нагороди та визнання від компетентного й авторитетного журі – Золотий та Срібний Дипломи. 

-Емоції від конкурсу  та виступів переповнюють, – ділиться враженнями керівник  колективу Наталія Євсович, – адже ми цілий рік не були на сцені. Діти багато тренувалися, шили костюми та хвилювалися – і від того, що давно не виступали, і щоб не було повітряної тривоги. Але небеса, мабуть, відчули наші хвилювання: виступи обійшлися бз повітряної тривоги, без сирен, на одному диханні.

Наші вихованці молодці, вони були справді суперові. Щиро вдячні також батькам, які беруть на себе фінансові витрати своїх юних талантів, вірять у своїх дітей та підтримують їхні досягнення. Дякуємо всім організаторам  фестивалю, особливо Олександру Пархоменку за чудову творчу, доброзичливу атмосферу та професійну організацію конкурсу…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь