Благодійний концерт від “Позитивчика”: зібрали 10000,00 гривень

 

 

 

 

27 квітня вихованці школи гармонійного розвитку «Позитивчик» під керівництвом Галини Арвахі знову проявили свою соціальну відповідальність, організувавши другий благодійний концерт з метою збору коштів для допомоги ЗСУ.

Ця ініціатива стала дійсно вагомим внеском у збір коштів на потреби українських військових, які дотримуються своєї присяги та борються за мир і безпеку на території України.

Упродовж концерту вдалося зібрати 10000,00 гривень.

Всі кошти передані Якубів Михаїлу та Дарії і будуть використані на потреби наших мужніх захисників.

Діти вклали в цей концерт не тільки свій час та зусилля, але й свої таланти та енергію. Вони старанно готувалися до виступу, вивчали нові хореографії та вдосконалювали свої навички танцю. Їхні виступи були дійсно захоплюючими та незабутніми, а дивовижна атмосфера підтримки та співчуття, яка панувала в залі, створювала почуття єдності та солідарності.

Безумовно, подібні благодійні ініціативи є дуже важливими.

Наша країна єдиний охоронець своєї свободи та незалежності.

Цей захід – це ще один приклад того, як молодь нашої країни може допомагати та підтримувати військових, вказуючи на те, що ми разом здатні на більше, щоб побудувати сильну, мирну та процвітаючу державу.

Ми завжди відкриті до нових благодійних ініціатив.

Спільними зусиллями ми зможемо створити сильну, мирну та процвітаючу державу, де кожен буде мати можливість зробити свій внесок у добре справу.

Nmgo Pozitiv-Nezhin 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь