Чи була корупція в Ніжинському пологовому?..

 

 

 

 

Кілька днів тому на сторінці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області з’явилась стаття під назвою “Корупція у пологовому будинку Ніжинської міської ради”.

Її суть: “Під час проведення ревізії фінансово-господарської діяльності КНП «Ніжинський міський пологовий будинок» Ніжинської міської ради працівниками Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області встановлено недотримання службовими особами підприємства норм Закону України «Про запобігання корупції», про що повідомлено Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

За результатами розгляду інформації співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією на медичного директора пологового будинку Лебідь О.О. за ознаками передбаченого ч.ч.1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення”.

Нагадуємо:

особа вважається невинуватою, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь