Погані дороги – постійний біль ніжинців

 

 

 

 

30 травня відбувся черговий прийом міського голови Ніжина Олександра Кодоли.

Повідомляє “Нежатин

Немає опису.

Як завжди більшість звернень містян були пов`язані із ремонтом доріг, адже 60% дорожнього покриття у Ніжині – грунтове, що викликає постійні проблеми, зокрема, в осінньо-весняний період.

Свої скарги на стан дорожнього покриття висловили жителі пров. Щасливий, вул. Федерса, вул. Селянська та вул. Миколи Сайка. Управління ЖКГ провело там обстеження та дійшло висновку, що дороги перебувають у незадовільному стані та потребують підсипки та грейдерування.

Також до міського голови звертались й мешканці вул. Об`їжджа та вул. Захісників України. Проте, на відміну від попередніх заявників, на цих вулицях укладений асфальт, на якому за багато років експлуатації з`явились ями.

Олександр Кодола разом із заступницею управління ЖКГ Світланою Сіренко заслухали скарги ніжинців та пообіцяли внести вулиці до плану робіт на цей рік, які попередньо виконають восени.

Важливо зазначити, що кожного разу на прийомі міського голови 90% звернень стосуються доріг.

Але як зауважила головний архітектор міста Олена Іванченко, весь час підсипати дороги – не вихід, адже тоді піднімається рівень покриття і вода, замість того, щоб стікати залишається в людських угіддях.

Проте, вирішити це питання іншим способом наразі неможливо, адже щоб заасфальтувати всі дороги міста необхідно 1 млрд грн, що на 100% перевищує річний бюджет Ніжина.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь