Ніжинка стала чемпіонкою України з семиборства

 

 

 

 

10-13 червня в місті Кропивницький відбувся очікуваний Чемпіонат України з легкої атлетики. Спортивні змагання зібрали найкращих легкоатлетів країни, які змагалися за звання найкращих в своїх дисциплінах.

Вихованка Ніжинської КДЮСШ талановита спортсменка Горбач Катерина стала переможницєю, чемпіонкою України з семиборства, продемонструвавши вражаючі спортивні досягнення і силу волі.

Хочемо щиро привітати Горбач Катерину з цією важливою перемогою. Її впертість, наполегливість та неймовірна працездатність стали запорукою успіху. Бажаємо їй натхнення та нових перемог у майбутньому.

Дякуємо тренерам Олександру Кремезу та Геннадію Левчуку, які працюють з молодими спортсменами, надаючи неоціненну підтримку і направляючи на правильний шлях до перемоги. Ваші знання і досвід завжди невід’ємна частина успіху наших вихованців!

Висловлюємо подяку Збройним Силам України за можливість продовжувати жити та займатися спортом в нашій країні. Ваша роль у забезпеченні безпеки і спокою важлива для всіх громадян. 🇺🇦❤️

Кдюсш Ніжин 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь