1-ий добровольчий мобільний шпиталь ім. Пирогова розшукує хлопчиків із Ніжинщини, аби вручити подарунок

 

 

 

 

Нинішній надзвичайно непростий час не тільки народжує сильних людей, а й сприяє проявленню найщиріших почуттів і чеснот. Адже нині немає чужої біди, як і моменти радості – спільні для всіх. А ще нашим захисникам прагнуть допомагати навіть діти, які замість того щоб займатися своїми дитячими справами, вже, на жаль, знають, що таке тривоги й обстріли, збирають гроші на потрібні для наших бійців речі, пишуть листи на фронт і проявляють неабияку дорослість. 

«Я зараз на ротації з групою медиків, які займаються евакуацією поранених. І крім лікарів, у команді працюють водії та кухарі. Так от, приїхавши на зміну, на кухні я побачила листа, написаного дитячою рукою. Прочитавши, дізналася, що він від дітей із мого рідного краю – Чернігівщини», – розповіла журналістці ЧЕЛАЙН кухар Алла Луценко.

Пані Алла не знає, коли цей лист був написаний і як довго він уже висить на кухні. Припускає, що він потрапив туди разом із гуманітарною допомогою. Адже листи зустрічаються в посилках, навіть закордонних.

Тож Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. Миколи Пирогова розшукує автора листа Дениса з села Нова Басань, що на Чернігівщині, аби передати подарунок йому та друзям, яких він згадує у своєму листі (стиль та орфографія автора збережені. – Ред.).

«Добрий день мене звати Денис ми з татом для вас зробили ліхтарики.

У нас також є блок пост, а також у нас є позивні. У мене позивний Сова у мого братика позийний Малий ще у мого друга Назара позивний Кета і у моїх друзів Назара і Влада позивний, у Назара Снаряд у Влада Патрон, а також у нашого друга Толі позивний Гільза. Ми робимо павербанки і ліхтарики у нас 22 бригада ТРО Нова Басань і також ми збираємо кошти на ЗСУ ми віримо в вас тримайтесь хлопці. Слава Україні!

Денис», – отакий добрий і натхненний дитячий лист.

Пошуки тривають недовго, близько тижня. Але віднайти хлопця дуже важливо.

«Шукаємо, бо це – земляк, з моєї рідної Чернігівщини. А взагалі у нас тут представники з усієї України.

Мені цікаво, де автор листа, як його доля склалася. Адже знаю, яка важка ситуація була в Новій Басані», – зазначає пані Алла.

До того ж, за її словами, для дітей це буде надзвичайно важливий фідбек.

«Це буде гарна історія, аби діти знали, що їхні листи доходять, їх читають, що вони важливі.

Думаю, що після ротації, якщо дітей можна знайти, то передамо подарунок або, як варіант, можемо надіслати його на пошту», – сказала кухар.

Інформацію, як зв’язатися з хлопчиками з Нової Басані, можна повідомити в редакцію ЧЕЛАЙН за номером +38 (068) 188-07-25 або на електронну пошту hotline@cheline.com.ua

Челайн

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь