Школяр з Ніжинщини повідомив про небезпечну знахідку: хлопчику вручили Подяку і подарунок

 

 

 

 

Єдине, на що здатні окупанти, це – нищити, руйнувати, залишати по собі смерть та біду. На деокупованих територіях ворог залишив безліч смертельних пасток.

Міни та інші вибухонебезпечні предмети можуть знаходитись будь-де: у лісах, лісосмугах, полях, лугах, покинутих будівлях, на дитячих майданчиках, узбіччях доріг… І, найчастіше, помітити їх майже неможливо, а призвести до детонації – легко…

Днями командир бригади Дмитро Устілко вручив Подяку і пам’ятний подарунок школяру, який знайшов в лісосмузі міну та повідомив про небезпечну знахідку вчителя і військових.

“Дякую тобі за вчинок, ти зробив дуже правильно і на тебе мають усі рівнятися” – зауважив Командир, спілкуючись з хлопцем. Один необережний крок чи просто ігнорування правил безпеки – і могло статись лихо. Твої правильні дії зберегли життя.

Щасти тобі, хлопче, а ми зробимо все, щоб ти жив в мирній та вільній країні”.🇺🇦 LIBERTAS IN AETERNUM 🇺🇦

61-а Окрема Механізована Степова бригада

Сміливцем, про якого йдеться в дописі, виявився учень Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. № 4 Артем КОПИЛ.

Вчинок юного бахмачанина, який не розгубився та не гаючи часу відразу повідомив про небезпечну знахідку рятувальників, не залишився поза увагою.

Нагородою для юнака стане ще й відпочинок у спортивно-оздоровчому таборі.

Пишаємося Артемом!

Вкотре наголошуємо, якщо ви випадково виявили вибухонебезпечний предмет, до нього не можна навіть торкатися – це дуже небезпечно. Уникайте будь-яких дій зі знахідками або підозрілими предметами, які можуть виявитися вибуховими пристроями, – це може призвести до їх вибуху, численних жертв і руйнувань.

Необхідно негайно ПОВІДОМИТИ оперативні служби за телефонами:
102 – у разі виявлення підозрілого об’єкта;
101 – у разі виявлення боєприпасів або вибухо-небезпечних речей.

Будьте уважні! Не наражайте своє життя на небезпеку!

Бахмацька Міськрада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь