У Володьковій Дівиці зʼявився власний шериф

 

 

 

 

На Чернігівщині та у сільських громадах триває проєкт «Поліцейський офіцер громади».

В області до ініціативи долучилися 53 з 57-ми територіальних громад. Серед них і Носівська громада. У листопаді 2022 поліцейська станція відкрилася у найбільшому селі громади – Володьковій Дівиці.

«Відкриття безпекового осередку стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та представників місцевої влади і громади. Втім, щоб повноцінно запрацювала станція, поліцейський мав пройти спеціальне навчання, а міська рада взяла на себе зобов’язання придбати йому службовий автомобіль», – коментують у міській раді Носівки.

Віднедавна на станції повноцінно запрацював  поліцейський, капітан Сергій Пасьоха, який тепер буде забезпечувати правопорядок в навколишніх населених пунктах Носівської громади.

«Нещодавно в Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області відбулося представлення офіцерів громад, а також вручення їм ключів від службових автівок та помпових рушниць. Авто для поліцейського нашої громади, обладнане всім необхідним для оперативного реагування на виклики і повідомлення громадян, придбала міська рада», – інформують у Носівському муніципалітеті.

Про молодого шерифа відомо небагато. У соцмережах має сторінку, захоплюється подорожами по Україні, полюванням. Одружений, виховує дітей.

Наразі в області працює 33 поліцейські станції. Відтепер шерифи будуть нести службу у Носівській, Сновській, Бобровицькій, Варвинській, Корюківській, Батуринській, Деснянській, Семенівській та Менській громадах.

“Час Чернігівський” 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь